Apró bajai vannak?  
 

Vállaljuk mindenféle kiegészítő és tartozék javítását, felújítását.

 
  XBox 360 javítás!  
 

       

A három led hiba megelőzéséhez megfelelően "módosíani" kell a gépet, így a hibás tervezésű hűtés korrigálva lesz. A különféle külső ventillátorok és barkácsok sokszor több kárt okoznak, mint hasznot! Fontos még a gép belsejének az állandó tisztántartása is, a hőmennyiség biztos leadása miatt.
Mi elvégezzük a szükséges átalakítást, és az időszakos tisztítást is önnek, hogy elkerülja a rettegett "3 LED Hibát"! Ha már elkéstünk, és már villog a 3 piros Led, akkor hozza el gépét, mert Megjavítjuk alaplapját   

 
  Üdvözlünk a Szervízrészlegben
 

Konzolgépek gyors és szakszerű javítását vállaljuk rövid határidővel. Megpróbáljuk gépét a lehető legalacsonyabb áron rendbehozni, hogy ne a javításra, hanem a játékokra kelljen inkább költenie. A másolt lemezek jobban igénybeveszik az olvasófejeket, így azok hamarabb elhasználódnak. Mindig használjon jó minőségű lemezeket, és lassú írási sebességet,ígya működésben kevesebb hiba léphet fel és az alkatrészek élettartama is megnő !

Ha te már rendelkezel valamilyen konzolgéppel, vagy a közeljövőben tervezed egy beszerzését, akkor segítséget kaphatsz itt. Mire figyelj vásárlás előtt? Az árakról tájékozódhatsz, megrendelheted vagy akár Hiba vagy javítási igénybejelentés az alábbi email címemen.
vevoszolgalat@konzolbarlang.hu  

 
  Minden Playstation gép javítása  
    

Lassan vagy nem olvassa gépe a lemezeket?
Furcsa hangokat ad... zörög, csörög, csattog?
Nehezen nyílik ki a lemezkiadó tálcája?

A ma használatban lévő Playstation gépek nagyrésze már "kidolgozta" magát, és némelyik alkatrésze elhasználódott.Ez teljesen normális jelenség, hiszen amit "használunk az kopik" is. Nem kell a fiókba tennie, vagy eldobnia rosszul vagy egyáltalán nem működő kedvencét, hiszen sokszor néhány ezer forint ráfordítással ismét tökéletesen működővé válhat! Vállaljuk mechanika javítását cserélését, gépe belsejének és a Lézer optika tisztítását, beállítását esetleges csréjét. Tápegység és egyéb elektromos hiba megjavítását.
Tájékozódjon árainkról, illetve kérje egyedi ajánlatunkat.

 
  ©2008 by: K&A Games Kft.           Konzolbarlang